Pályázati felhívás, partnerség

 2015. december 12., szombat

Tisztelt Partnereink!

A Nemzeti Együttműködési Közösség célja, hogy minél eredményesebb és hatékonyabb civil együttműködések szülessenek a 2016-os évben is. Ezért szeretnénk elősegíteni a sikeres szakmai pályázatokat kapcsolatrendszerünkkel, határon túli levelező listáinkkal, a civil szervezeteket népszerűsítő honlap létrehozásával (magyarsiker.hu).

Kérjük Önöket, amennyiben nyitottak lennének a partnerkapcsolatra, küldjenek rövid bemutatkozó anyagot nekünk, hogy együtt meg tudjuk alapozni a sikeres együttműködéseket.

Honlapunkon ingyenes lehetőséget biztosítunk a civil szervezeteknek az internetes megjelenésre: küldhetnek e-mail címünkre meghívókat, szöveges híreket vagy képes beszámolókat és kisfilmeket is, amelyeket feltöltünk a honlapunkra. A honlapot szeretnénk közösen felfejleszteni, ezért várjuk hozzászólásaikat is.

A 2015. dec. 15-19 között felvidéki civil együttműködési karavánt szervezünk, ahol képviselnénk szervezeteiket a felvidéki partnerek előtt.
A szakmai pályázatok várható kiírása dec. 28-án lesz.

Felvidéki civil szervezetek jelezték számunkra, hogy együttműködő magyarországi partnereket keresnek a NEA 2016-os szakmai pályázatokhoz. Tevékenységi körük művelődés, hagyományápolás, nyári tábor rendezése.

A civil szervezetek bemutatását, ismertségének növelését és a civil kapcsolatépítést szolgálja a “Civil sikerek a filmvásznon” pályázati felhívásunk is, mely egyben videós bemutatkozási lehetőséget is biztosít a pályázaton részt vevő szervezeteknek. A pályázat részletes kiírását levelünk mellékleteként olvashatja.

Elérhetőségünk:
jomagyarsiker@gmail.com
facebook: Kárpát-medencei Magyar Civil Együttműködés

Üdvözlettel:
Nemzeti Együttműködési Közösség
Ferenczi Ildikó – Baksa József – Oláhné Kispál Anita – Monyók Bence
magyarsiker.hu

pályáztai kiírás civil

pályáztai kiírás civil