Legyen Ön is támogatónk!

 2019. június 19., szerda

Tisztelt leendő támogatónk!

A hódmezővásárhelyi székhelyű, szegedi irodával rendelkező Nemzeti Együttműködési Közösség és az Összetartozunk Szövetség 2019. augusztusában (augusztus 11-17) ötödik alkalommal rendezi meg Nemzeti Identitástáborát, ezúttal a vajdasági Tóthfaluban.

A tábor minden évben másik határainkon túli településen valósul meg, fő célja, hogy a nemzeti identitástudatot erősítse hagyományőrző és kulturális programok, múltunkkal kapcsolatos emlékhelyek látogatása által. Résztvevőink felnőttek és 12 – 18 éves diákok vegyesen (kb. 30 / 70% arányban), pártszimpátiára való tekintet nélkül a Kárpát-medence minden régiójából. Táborozóink számára a részvétel ingyenes, hiszen nagy többségben szerény anyagi körülmények között, illetve a kisebbségben, vagy a szórványterületeken élők közül kerülnek ki.

Programjaink között nagyszabású koncertek (pl. Ismerős Arcok), énekesek (Örökség, Kormorán), előadók, trénerek, íjászok, rovásírók, stb. szerepelnek. Rendezünk „Ki mit tud” vetélkedőt, Dalpárbajt, Szavalóversenyt, ahol díjazni is szeretnénk a legjobb produkciókat. Táborozóink között igen szép számmal akadnak tehetséges fiatalok, akiknek a vetélkedőinken elért sikerek is hozzájárulnak jövőbeni pályaválasztásukhoz.

Költségeink magasak (szállás, étkezés, utazás, programok), pályázati lehetőségeink viszont erre a célra nincsenek. Ezért kérjük, amennyiben céljainkkal egyetért, támogassa táborunkat adománnyal, és/vagy a vetélkedőkre felajánlott tárgyjutalommal.

Baksa József
Nemzeti Együttműködési Közösség
Szani Marianna
Összetartozunk Szövetség
1996. évi LXXXI. törvény a társasági adóról és az osztalékadóról
7. § (1) Az adózás előtti eredményt csökkenti:
z) a közhasznú szervezetnek, a közhasznú szervezettel kötött adományozási szerződés keretében, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény szerinti közhasznú tevékenység támogatására […] az adóévben visszafizetési kötelezettség nélkül adott támogatás, juttatás, térítés nélkül átadott eszköz könyv szerinti értékének, térítés nélkül nyújtott szolgáltatás bekerülési értékének
za) 20 százaléka – tartós adományozási szerződés keretében 40 százaléka – közhasznú szervezet, […]
támogatása esetén, de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege

Kérjük, hogy amennyiben mérlegeli tevékenységünk támogatását, akkor az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az osszetartozunk.szov@gmail.com elektronikus levélcímen, vagy a (+36-20) 349-2720; (+36-70) 620-4997; (+36-20) 350-2432 telefonszámok bármelyikén jelezze ezt felénk, hogy személyre szabott ajánlatunkat megtehessük. Köszönjük!

Támogatói szándék jelzése

Ezen űrlap kitöltése nem jelent semmilyen formában kötelezettséget az Ön számára, mindössze azt jelzi felénk, hogy általánosságban nyitott az együttműködésre, valamint a megadott elérhetőségén felvehetjük Önnel a kapcsolatot.
*
Ezen a néven kereshetjük Önt.
Tetszőleges formátumban adja meg azt a számot, amelyen kollégánk visszahívhatja Önt!
Megtisztelő bizalmát köszönjük!
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.
Robotok szűrése

Meg kell győződnünk róla, hogy Ön nem robot. Ezért azt kérjük Öntől, hogy jelölje meg a következő gyümölcsöt: 

Betöltés folyamatban. Kérjük, várjon...
Adatok feldolgozása folyamatban...