Könyvek

 Ajánló  |   2014. június 06., péntek

elsozalaigyfak

Első zalai gyümölcsészkönyv
Kiadás dátuma: 2010

Egy olyan könyvecskét tartasz a kezedben, amely ebben a kaotikus, kilátástalan jövőt sejtető korban – az emberemlékezet előtti tudáshoz visszanyúlva – az új Föld megteremtésének reménységével ajándékoz meg.

Könyvünk egy “táj- és embervédelmi” program (hivatalosan: “Fenntartható fejlődés a háztájiban – Alkalmazkodó gyümölcsészet bevezetése zalai aprófalvakban”) eredményeképp született, a Norvég Civil Támogatási Alap felbecsülhetetlen segítségével.

http://www.gocsejta.hu/content/view/34/27/

 
konyv

Nemzetek, nemzetiségek, vallások – 2012
Együtt jobb a terveket megvalósítani! – XI. KKK konferencia

A vallási és a civil tevékenység nemzetstratégiai kérdés A 2012. november 23-án, Pomázon megrendezett XI. KÁRPÁT-MEDENCEI KERESZTKÖTŐDÉSEK KONFERENCIA bevezető előadásában Hölvényi György, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, s egyben a rendezvény fővédnöke hangsúlyozta, hogy a vallási és a civil tevékenység nemzetstratégiai kérdés.

 
hijahaza

Makkai Béla: Híja-haza
A kötet a közélet visszásságairól, a magyar nyelvterület szélein élő ,,perem-magyarok” megmaradási küzdelméről, a határon belüli nemzetrész tudattorzulásairól, a magyarság anyagi-erkölcsi bajairól szóló írásokat tár az olvasó elé.